We organiseren weer een yardsale in samenwerking met uitgeverij Orlando!

Op zaterdag 8 juni organiseren we net als vorig jaar een heuse yardsale in samenwerking met uitgeverij Orlando. De fantastische vrouwen achter deze uitgeverij komen dan van Utrecht naar Antwerpen gereden met een grote partij van hun boeken, zodat jij die dag in onze boekhandel hét koopje van het jaar doen.

 

Wie regelmatig onze boekhandel bezoekt, weet dat we heel enthousiast worden van de boeken die Orlando uitgeeft. Heel wat van hun boeken krijgen daarom een prominente plek in onze boekhandel, zoals bijvoorbeeld het geweldige De boekverkoopster van Parijs van Kerri Maher over het leven van Sylvia Beach, hun klassiekers van onder anderen Virginia Woolf en Jean Rhys, maar ook de hervertellingen van de Griekse mythen zoals Circe van Madeline Miller zal je altijd in onze boekhandel zien liggen. 

Of ze die boeken gaan meenemen tijdens de yardsale valt nog af te wachten, maar één ding staat vast: àlle boeken die Orlando uitgeeft zijn het lezen meer dan waard. Wil je alvast even grasduinen door de boeken van uitgeverij Orlando? Wij hebben al hun boeken alvast op een rijtje voor je gezet.

De yardsale gaat door in onze boekhandel. Het begint om 12:00 uur en we gaan deze keer door tot 16:00 uur. Cosimo is verder gewoon open tot 18:00 uur dus na de yardsale kan je nog even blijven om te genieten van onze heerlijke koffie, huisgemaakt gebak of al het ander lekkers dat we op onze menukaart hebben staan.

Orlando is een onafhankelijke uitgeverij uit Utrecht vernoemd naar het gelijknamige boek van Virginia WoolfVanuit een sterke persoonlijke betrokkenheid wil Orlando boeken maken die ertoe doen, boeken die iets moois toevoegen aan de wereld. Naast werk van jonge, ambitieuze schrijvers, geeft Orlando ook een serie klassiekers geschreven door vrouwen uit evenals hervertellingen van de mythen en een reeks kunstenaar- en schrijverromans. Ze gaven al boeken uit van onder anderen Margaret Atwood, Ali Smith, Simone de Beauvoir, Charlotte Perkins Gilman en Katherine Mansfield. Meer ontdekken over deze prachtige uitgeverij doe je tijdens de yardsale op zaterdag 8 juni. Zien we je dan? Voor de prijs van de boeken moet je het niet laten, want alle boeken gaan tijdens de yardsale de deur uit met kortingen van minstens 50% tot wel 75%.

 

Deze aankondiging werd geschreven door Jochen De Vos en Robin Hagemans en gepubliceerd op 28 mei 2024. Robin en Jochen zijn de twee gezichten achter boekhandel Cosimo. Plan je een bezoek aan Cosimo? Altijd zal één van deze twee gezichten je welkom heten! Tijdens de boekenmarkt zullen ze uiteraard allebei aanwezig zijn om jou een onvergetelijke dag te bezorgen.