Organiseer je of maak je deel uit van een leesclub? Ontdek ons unieke en gratis aanbod voor leesclubs!

Organiseer je of maak je deel uit van een leesclub? Ontdek ons unieke en gratis aanbod voor leesclubs! Word met je leesclub geheel vrijblijvend lid van onze boekhandel en krijg met alle leden van je leesclub altijd 10% korting op de aankoop van boeken. Ontvang daarnaast tal van andere voordelen, waaronder de mogelijkheid tot het organiseren van je leesclub in privésetting in Cosimo op een moment dat voor jullie past. 

Cosimo houdt van boekenclubs! Met een kop heerlijke koffie of een glas goede wijn eindeloos praten over boeken en literatuur om zo met elkaar tot nieuwe inzichten te komen, nieuwe boeken en auteurs te leren kennen en elkaars leeshonger nog meer aanwakkeren… Bestaat er een betere tijdsbesteding?

Omdat we zo ontzettend enthousiast worden van leesclubs, voorzien we daarvoor natuurlijk graag plaats in onze boekhandel en koffiebar. Bovendien stelde we een unieke formule samen voor leesclubs die lid worden van Cosimo. Als kers op de taart is die formule ook nog eens helemaal gratis!

Sluit je aan met je leesclub en ontvang voor ieder van de leden een ledenpas van Cosimo. Met deze pas krijgt ieder leesclublid een persoonlijke code waarmee die altijd 10% korting op alle boeken in onze winkel en webshop krijgt. Dat is dus niet alleen korting op de boeken die je leest voor je leesclub, maar ook voor alle andere boeken die je wilt lezen.

Is je leesclub lid van Cosimo, dan zijn jullie ook altijd welkom om bij ons samen te komen. Wanneer je een leesclub in onze boekhandel (de perfecte setting toch?) wil laten plaatsvinden, zoeken we samen met je naar het geschikte moment. Is dat geschikte moment een woensdagmiddag of een vrijdagavond? Geen probleem, we ontvangen leesclubs met plezier buiten onze openingsuren.

Altijd al eens een kenner of een speciale gast willen uitnodigen voor je leesclub? Wij helpen graag met zoeken. Van de auteur van het boek tot de uitgever of vertaler, met behulp van ons netwerk helpen we jullie graag de leesclub te verrijken door een expert mee te laten praten.

Schrijf je in voor onze leesclubformule en ontvang een literair welkomstcadeau. Wat dat is, ontdek je zodra je je pas in ontvangst neemt.

Net zo enthousiast geworden als wij? Stuur ons dan vlug een mail en we nemen snel contact met je op. In de mail horen we alvast graag wat de naam van de leesclub is, met hoeveel leden jullie zijn en of jullie eventueel al een vast moment hebben waarop jullie samenkomen. Ben je wel enthousiast, maar heb je nog vragen? Aarzel ook dan niet om ons te mailen.

 

Nog een keer alle voordelen van onze gratis leesclubformule op een rij:

10% korting voor alle leesclubleden op alle boeken in onze winkel en webshop + Cosimo als locatie voor je leesclub op een moment dat jullie het beste uitkomt + hulp bij het zoeken van speciale gasten voor je leesclub + literair welkomstcadeau

Zit je nog niet in een leesclub, maar ben je wel op zoek?

Heb je nog geen leesclub maar zou je wel graag aan een leesclub willen deelnemen? Laat het ons weten. Als we genoeg geïnteresseerden hebben, organiseren we graag onze eigen Cosimo-leesclub. Tot die tijd kunnen we je eventueel koppelen aan een bestaande leesgroepen.

Geen zin in een leesclub, wel zin om in het gezelschap van je vrienden te lezen?

Zit je niet in een leesclub, maar zou je met je vrienden slow readings willen organiseren? Ook dan kan je lid worden van Cosimo en samen komen in onze boekwinkel en bar. Je krijgt dan evenzeer korting op alle boeken en we zullen meezoeken naar geschikte momenten om de slow readings te laten doorgaan. Laat ons via mail weten met hoeveel jullie zijn en op welke termijn jullie graag langs zouden komen en dan zorgen wij dat jij en je vrienden snel je ledenpas ontvangen.