Laat je door ons gidsen door de wereld van de letteren

Ben je op zoek naar leestips die verder gaan dan de huidige bestsellers of wat er net verschenen is? Wil je je graag verdiepen in de wereld van de letteren maar weet je niet waar te beginnen? Wil je graag vergeten parels uit de wereldliteratuur ontdekken? Schrijf je dan in voor onze boekenbrief en laat je door ons gidsen doorheen de wereld van de literatuur. Als welkomstgeschenk krijg je bij inschrijving op de boekenbrief eenmalig 10% korting in onze webshop!

Iedere maand schrijven we een boekenbrief waarin we jou als lezer gidsen door de literatuur. Voor iedere brief die we schrijven, selecteren we een bepaald thema of onderwerp en soms nodigen we een gastschrijver uit voor dat extra beetje verdieping. Je kunt je bijvoorbeeld verwachten aan thematische boekenbrieven over literaire stromingen zoals de Beat Generation of brieven waarin we de lievelingsboeken van iconen als Susan Sontag en David Bowie verkennen. Ook ontdekken we in onze boekenbrief samen de literatuur uit uiteenlopende landen zoals Tsjechië of Japan of lichten we de fondsen uit van kleine, literaire uitgeverijen die doorgaans minder aandacht krijgen van de grote media en boekhandels.

In onze boekenbrief houden we je daarnaast op de hoogte van alle activiteiten die we met Cosimo organiseren en wanneer we met onze uitgeverij nieuwe boeken of literaire prints uitbrengen. Natuurlijk verwennen we alle trouwe volgers van onze boekenbrief regelmatig op kortingen en literaire cadeautjes.

Wil je graag dat we een boekenbrief over een bepaald thema of onderwerp schrijver? Of dieper in het leven duiken van een specifieke auteur? Schrijf ons een briefje terug en laat ons weten waar onze volgende boekenbrief over zou moeten gaan!